Kelas Khas Untuk Marketer & Founder

Ads Mastery

by Rashvin Singh

Ikuti kelas yang julung kali diadakan ini untuk belajar lebih mendalam mengenai FB ads, Google Ads & strategi retargeting Ohsem yang berkesan secara hands-on selama 1 hari.

FAKTA BISNES ONLINE

Sebelum pergi lebih jauh, mari kita lihat dahulu fakta menarik mengenai perniagaan di platform digital.

FAKTA #1

92% Bisnes Menggunakan Platform Digital

Tidak kira apa jenis produk atau servis yang disediakan kepada pengguna, semua pemilik bisnes akan menggunakan platform digital untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan.

FAKTA #2

81% Pembeli Mencari & Membeli Produk Di Platform Digital

Zaman sekarang, manusia semakin gemar berbelanja secara online sahaja walaupun untuk mendapatkan makanan dan minuman kerana ia dapat menjimatkan masa. 81% daripada penduduk Malaysia akan mencari & membeli produk keperluan mereka secara atas talian.

FAKTA #3

20% Trafik Akan Membeli Pada Pandangan Pertama

Ketika pertama kali melihat iklan, hanya 20% akan memberikan respon untuk membeli. Bakinya tidak akan membuat sebarang keputusan lagi. Kebanyakan peniaga online terlepas pandang perkara ini dan mengkibatkan mereka membuang lebih banyak wang untuk mendapatkan pelanggan.

FAKTA #4

63% Trafik Akan Membeli Produk Selepas Melihat Iklan Lebih 5 Kali

Ini ialah perkara yang paling penting kepada perniagaan anda. Jika anda tinggalkan trafik yang pernah melihat produk anda tanpa sebarang follow up, maka anda akan kehilangan mereka. Tunjukkan lebih banyak iklan, mereka akan membelinya selepas beberapa kali melihatnya di pelbagai platform digital (cross platform).

FAKTA #5

74% Peniaga Tak Buat Kempen Follow Up Kepada Prospek

Ramai peniaga tak buat kempen follow up sama ada melalui email marketing atau retargeting ads. Hal ini akan membuatkan peniaga kerugian kerana kos untuk follow up lebih rendah berbanding mendapatkan trafik baru. Kempen retargeting ialah kempen yang paling penting dalam pengiklanan kerana ia akan membuatkan prospek membeli selepas beberapa kali melihatnya.

Adakah Anda Salah Seorang Dari Peniaga Yang Tidak Buat Kempen Follow Up?

Adakah Anda Salah Seorang Daripada Peniaga Yang Tidak Menggunakan Platform Digital Untuk Dapatkan Trafik / Prospek?

Jika Jawapan Anda YA! Maka Saya Ingin Mengalu-alukan Kehadiran Anda Ke Kelas Ads Mastery

Pengajar

Rashvin Singh

Rashvin Singh ialah seorang internet marketer terkenal yang mempunyai rekod bagus di Malaysia dan diluar negara. Beliau banyak memenangi award dalam beberapa cabaran affiliate di Malaysia dan juga di peringkat antarabangsa. Beliau juga menyediakan perkhidmatan Retarget Boss yang membantu pemilik produk dari luar negara menjalankan kempen retargeting melalui Facebook Ads & Google Ads.

Rashvin akan mengajar anda segalanya mengenai Facebook Ads & Google Ads seperti apa yang dia gunakan untuk klien Retarget Boss. Luangkan masa beberapa minit untuk dapatkan lebih info mengenai kelas ini.  

Kenapa Anda Perlu Belajar Dengan Saya?

Saya juga merupakan penyedia kempen retargeting di peringkat antarabangsa. Banyak founder produk digital dari luar negara mendapatkan servis retargeting beliau.

Kempen retargeting yang dikendalikan oleh saya sememangnya mendapat conversion yang sangat tinggi. Servis Retargetboss yang disediakan juga mendapat pujian dari pelanggan-pelanggan. Lihat bukti di bawah.

Hari Ini Anda Sangat Bertuah!

Segala setting dan strategi yang digunakan dalam Facebook Ads, Google Ads dan retargeting akan ditunjukkan secara teori dan praktikal kepada anda.

Anda boleh belajar segalanya yang saya gunakan untuk menjalankan kempen pengiklanan & retargeting pelanggannya. Anda boleh terus setup iklan anda semasa kelas dan terus run iklan hasil tunjuk ajar daripada Rashvin.

Apa Yang Anda Akan Belajar?

Modul 1 : FB Ads

Anda akan belajar beberapa perkara mengenai pengiklanan di Facebook mengikut teknik dan strategi yang digunapakai oleh saya sendiri.

✅ Pengenalan FB Ads

✅ Pemilihan objektif iklan

✅ Pemilihan interest

✅ Cara setting iklan

✅ Cara setup pixel

✅ Cara pantau iklan

Modul 2 : Google Ads

Anda akan belajar cara untuk setup iklan menggunakan platform Google mengikut teknik & strategi yang saya gunakan selama ini untuk pelanggan saya.

✅ Pengenalan Google Ads

✅ Pemilihan objektif iklan

✅ Pemilihan lokasi

✅ Cara setting iklan CPC

✅ Cara setup tracking pixel

✅ Cara pantau iklan

Modul 3 : Retargeting Ohsem

Anda akan belajar mengenai cara untuk lakukan retargeting seperti yang saya selalu gunakan dalam setiap kempen pengiklanan saya.

✅ Pengenalan strategi Retargeting Ohsem

✅ Perkara penting dalam retargeting

✅ Cara uji tracking pixel FB & Google

✅ Cara baca data sebelum retargeting

✅ Perkara yang perlu dikenalpasti sebelum mulakan retargeting

✅ dan sebagainya.

Bukan Itu Sahaja!

Saya Buat Anda Lebih Teruja Dengan Bonus Ini

 

BONUS 1 : RETARGETING 1 MILLION

Saya akan tunjukkan kempen retargeting yang saya kendalikan untuk pelanggan saya sehingga menjana pulangan lebih USD1.4 million.

BONUS 2 : FB ADS 6 ANGKA

Saya akan tunjukkan case study kempen FB Ads & Retargeting yang saya kendalikan untuk pelanggan lokal (Malaysia) dan menjana 6 angka menggunakan Messenger & Lead Ads (FB)

Ilmu Dalam Kelas Ini Ialah Ilmu Yang Proven & Praktikal.

Saya Sendiri Sudah Gunakan Strategi Ini, Sekarang Giliran Anda Pula!

 

Tarikh & Lokasi

31 Julai 2019

Bilik Seminar KLCC

Kelas akan diadakan selama 8 jam bermula dari 9 pagi hingga 5 petang.

Seat adalah terhad. Siapa cepat dia yang dapat. Bertindak segera sebelum kehabisan seat.